Rólam

33 éves vagyok, eredetileg Hódmezővásárhelyi, de 2011 óra csak hellyel közzel élek ott. Négy éve digitális nomádként tengetem napjaimat, ami számomra annyit jelent, hogy földrajzi helytől függetlenül végzem a keresőtevékenységemet, ami megadja azt a szabadságot, amely a preferált életmódomhoz szükséges.

Jelenleg Kárpátalján élek feleségemmel, Tányával. Mindenünk a természet és a túrázás, ezért úgy döntöttünk, itt szeretnénk kipróbálni hosszabb távon, hiszen a terület adottságai kiválóak egy fizikailag aktív, mentálisan relaxált élethez, legalábbis ameddig nem függünk a helyi kereseti és egyéb viszonyoktól.

Természetszerető, térkép- és utazás mániás vagyok, imádok barangolni, magas helyeken járni, tágas tereket érezni magam körül, hallgatni a csendet és figyelni a természetben a dolgok erőlködés nélküli kibontakozását.

Úgy gondolom, ennyi ittlét és itteni túrázás után többet tudok a Kárpátok ezen részéről, mint a legtöbben Magyarországon (utólag visszatekintve az én egykori ismereteim is ordítóan hiányosak, mondhatni nem létezőek voltak), ezért szerettem volna kiadni magamból ezeknek a tapasztalatoknak egy részét.

Így indult el ez a blog.